Auktoriserad Kia-verkstad – Sveriges bästa?

Ja, i alla fall om man får tro våra kunder – och de borde väl veta bäst! Nu låter vi kanske lite skrytiga men faktum är att vi är så stolta över att ha högst kundnöjdhet av alla auktoriserade Kia-verkstäder i hela Sverige enligt Kias kundbarometer. Denna utmärkelse vann vi 2018 och vi gör naturligtvis allt vi kan för att behålla vår position.

 

Service, skador, reklamationer, nya torkarblad, däckbyte eller problem med AC:n? Hör av dig till oss, vi hjälper dig med allt! Vi är även auktoriserad verkstad för Mitsubishi. Ring 0223-16170, fyll i formuläret nedan eller kom in till Christian och Stefan och boka tid. 

Checka in på vårt däckhotell!

Vi driver också däckhotell. Lämna in bilen hos oss och få däcken skiftade, tvättade, kontrollerade, förvarade och försäkrade. Medan vi fixar med däcken sitter du i vår lounge och tar en fika. Enklare och smidigare kan det inte bli! 

Auktoriserad Kia-verkstad

Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.

Läs mer

Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

 

Kia-kortet ger dig

• 1 % bonus på alla köp i hela världen
• Ingen årsavgift
• Alltid upp till 60 dagar räntefri kredit
• Möjlighet att dela upp dina betalningar i upp till 12 månader räntefritt hos auktoriserade Kia-återförsäljare och -verkstäder
• Bonuscheckar och erbjudanden i Kia Finans-appen

Läs mer

Ansök om ditt Kia-kort

  1. Ansök om kortet via länken nedan. Du signerar med BankID.
  2. Du får kortet i brevlådan inom sju till tio dagar.

Börja handla och samla bonuspoäng.

Ansök här

Extrautrusta din Kia med originaltillbehör

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet.

Läs mer

Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.

    BOKA SERVICE

Adress

Kristiansbergsv 6B
737 30 Fagersta

Ring oss

Tel växel:
0223-161 70

E-mail

verkstad@bilcity.nu
bilhall@bilcity.nu
Direkt: förnamn@bilcity.nu

Öppettider

 

Bilförsäljning:
Måndag-Fredag
09:00-18:00
Lördagar
10:00-13:00

Verkstad och reservdelar:
Måndag-Fredag
07.00-16.00