50 år i bilbranschen och Årets återförsäljare!

2019 kändes som ett bra år redan från start. Vi firade 50 år och året hann bara börja när vi i januari fick vi utmärkelsen ”Årets återförsäljare” av Kia. Detta prestigefyllda pris fick vi bland annat för att vi hade Sveriges bästa kundnöjdhet på verkstaden, att vi uppfyller Kias krav på hur en anläggning ska vara utformad (kom in och titta!) samt har näst högst marknadsandel i Sverige.

Bil City har sålt nya och begagnade bilar i Fagersta sedan 1969. Bolaget startades av John Frimodig och drivs numera av sonen Peter. Med 10 anställda är vi en relativt liten bilfirma vilket vi ser som en stor fördel både för oss och våra kunder. Vi är personliga och flexibla vilket bidrar till att erbjuda en enkel och trygg bilaffär. Vår auktoriserade Kia-verkstad är belägen i samma lokal som bilförsäljningen och både säljare och tekniker utbildas kontinuerligt inom Kia-akademin, allt för att motsvara Kias och våra egna höga förväntningar på en bra service inom alla områden som rör köp och ägande av bil. 

 

Varmt välkomna in till oss och prata bil!

Idrott ligger oss på Bil City varmt om hjärtat och tillsammans med Kia är vi stolt sponsor till Fagersta Södra IK. Vi kanske ses på Onsjövallen!

Har du funderingar kring hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy

Adress

Kristiansbergsv 6B
737 30 Fagersta

Ring oss

Tel växel:
0223-161 70

E-mail

verkstad@bilcity.nu
bilhall@bilcity.nu
Direkt: förnamn@bilcity.nu

Öppettider

 

Bilförsäljning:
Måndag-Fredag
09:00-18:00
Lördagar
10:00-13:00

Verkstad och reservdelar:
Måndag-Fredag
07.00-16.00